Sunday, 12 July 2009

I'll be missing u

this is it. today is the day. finally, mereka akan melebarkan sayap mereka untuk terbang jauh ke belgaum, india untuk mencapai cita-cita mereka, menjadi doktor terulung dalam abad ini [i'm exxagerating, i know]

ok. done crapping. sebak sbnrnye rase di hati bile xdpt nak mghantar mereka fly. perkenalan yg berusia setahun lebih ni membuatkan hati rase lebih sedih. shbt ini yang telah banyak membantu ketika susah, mmbawa kami ke klinik ketika sakit [thnks aritu bwk jiha :)]. teman mengadu, teman bergelak tawa, teman di kala sedih. mmg shbt sejati la~

lepas da brpe lame xberborak dgn beliau, td aiza decide to give him a call. kire cm farewell la. skali die pi lepak ngn mmber da. isk, spend mse kat rumah la encik! kesian mama. g tdo ngn mama g! heh

finally, bile dpt borak ngn beliau, rase sronok. rindu. sedih. sebak. semua ader. nsb baek td xnanges je. da bergenang da sket. haha. sengal gler [jgn jiha bce sudah. ngeh]. bukan aper. aritu beliau da hntr fly. ingt nk hntr la ugak. skali kne remed pulak. ape kes?? [jentik dahi sendiri. adoi~]



[maap curik gmbr. sy xde gmbr anda solo. heh]

KHAIRUL NAQIYUDDIN AB RAHIM

all the best mate! saya sedih xleh hntr naqiy. betol~ xtipu pun. happy dgr naqiy ketawa. haa~ meh nk nasihat sket. [gaya mak2. bukan ipin ye? hehe]. jgn nk ngade2 g shisha lagi. xbaek la. da la lagi dahsyat dari hisap rokok. this applies to all shisha-ers out there! nk kne tarik telinga ni. isk3. pstu, jge diri kat tmpt org. byk cter sy dgr da from shbt2 yyg da fly ke india tu. xbest kot~ maka, jaga diri k? n also, yg paling penting. jgn lupe solat. ingat bahawa segala rezeki, nikmat g naqiy dpt ni sume dtg dari ALLAH. sentiasa la ingat Allah. hanya Dia yang mmpu mmberi yg terbaek utk kita semua. amin~~

all the bes jugak kpd hamijuwain, rafika, pitlah, ken, andrew serta bbrapa lagi org yg td naqiy sebut tp aiza xingt da. heh. all the best friend!

4 comments:

EviL naQi said...

waaaa~ terharu... sob2... huhu.. baek!! tp yg bab tido ngan mama tuh.. heheh.. xkot.. hohoho... thanks 4 da advise~ huhu.. xdpt nk jmpe kn.. xpe2 xde rezeki~ nnt naqiy bg no kt india eh... thanks again.. seyes terharu bace... huhu...

penyu said...

haha. nanges x? jeng3

EviL naQi said...

xnanges~ bwek!! hahaahha... tp terharu la...

penyu said...

all the best bestie!!
nnt cuti dtg ar sini!
nnt sy bwk naqiy jln2. jom!